luni, 21 martie 2011

Top 10 saruturi pasionale din filme!

Dacă tot am realizat nu de mult un "Top 10 filme romantice de vazut in doi" , m-am decis să realizez şi un top 10 al celor mai pasionale săruturi din filme. Sunt din nou subiectivă, nici nu se putea altfel, şi menţionez că ordinea în care sunt prezentate filmele este pur aleatoare! Enjoy it! :)


1. Titanic - lista săruturilor memorabile nu avea cum să nu înceapă cu acest film, atât de reprezentativ în istoria cinematografică. Să recunoaştem, filmul a smuls mai multe lacrimi decât alte zeci de filme romantice la un loc. Cine poate uita scena sărutului de la prova?


2. The Ghost - Un sarut cu adevarat emotionat este cel dintre Molly (Demi Moore) si Sam (Patrick Swayze) din filmul „Fantoma mea iubita”. De fapt, sarutul se petrecea intre Molly si Oda Mae Brown (Whoopi Goldberg), insa noi am asistat la sarutul dintre cei doi indragostiti ghinionisti.

 3. Spiderman - Cine nu isi aminteste sarutul cu capul in jos din filmul „Omul Paianjen”? Pasional si inedit, sarutul dintre Kirsten Dunst si Tobey Maguire, protagonistii filmului, este cu siguranta unul memorabil.


4. Twilight - Din acest top nu putea lipsi un film din saga Amurg. Nu de alta, dar trebuie sa recunoastem ca primul sarut dintre Bella Swan si Edward Cullen chiar a fost unul deosebit. Iar povestea lor de dragoste este cel putin draguta, daca nu pasionala.5. The Notebook - Toata lumea iubeste un sarut pasional in ploaie, iar acest faimos sarut din film ne ofera exact asta. Sarutul este unul intens si fierbinte. Puteti simti chimia dintre personaje, Noah si Allie, care atrage cu adevarat publicul in poveste.

6. Jeux d enfants -  Cand cineva te stie de-o viata, iti poate fi cel mai bun prieten sau cel mai de temut dusman. Filmul este povestea intalnirilor unui el cu o ea, progresand de la jocurile inocente ale copilariei pana la jocurile de putere, curaj si incredere ale varstei adulte. Il recomandam cuplurilor pasionale care obisnuiesc sa provoace partenerul si relatia cu jocuri care imping limite.7. Love and other drugs - El se îndrăgosteşte, ei nu-i vine să creadă. Vă imaginaţi totuşi finalul? Sigur că da, că doar cum se termină orice poveste de dragoste? L-am văzut cam greu şi sigur nu mă puteam uita dacă nu ar fi fost nişte faze comice care au mai piperat acţiunea. Bine, a avut atuul de a-l avea şi pe Gylenhaal în rol principal masculin.8. The lake house - Imi place foarte mult Sandra Bullock şi, implicit, mai toate filmele în care a jucat. În materie de săruturi, mi-a venit în minte "The lake house", poate şi din motivul - evident - al partenerului, Keanu Reaves. Un film delicios!9. Pride and Prejudice - Din nou, varianta din 2005. Apar tot felul de obstacole intre iubirea celor doi si cand acestia isi dau seama de ceea ce simt si vor sa faca cunoscut acest lucru, toti raman surprinsi, intrucat credeau ca cei doi se urasc. Scenariul, peisajul din film, actorii fac o combinatie perfecta pentru un film reusit.10. Bodyguard - Care ar fi fost sansele ca o cantareata sa se indragosteasca de bodyguard-ul ei? Mari am spune noi uitandu-ne la nebunia lumii mondene. Dar daca ar fi sansele ca aceasta sa devina o frumoasa poveste de dragoste? Daca nu ar fi nu s-ar mai povesti... Cu Kevin Costner si Whitney Houston in rolurile principale si avand o coloana sonora de exceptie (inclusiv hit-urile semnate Whitney Houston "I will always love you" si I have nothing"), filmul The Bodyguard are totul: suspans, fiori, dragoste, pasiune, pericol plus jocul actoricesc de exceptie al celor doua staruri.În speranţa că v-a făcut plăcere să citiţi acest top pe care l-am realizat, aştept şi propunerile voastre şi propriile păreri despre un top al celor mai pasionale, inedite, captivante săruturi din filme!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu