joi, 5 mai 2011

Replici de "agatat" :)

Isi da parul gelat pe spate, isi incordeaza muschii si isi aranjeaza tricoul mulat astfel incat sa i se vada si tatuajul de pe brat. Vine spre tine incet, fixandu-te, ca o felina cu ochii pe prada. E clar, e gata de atac! Vrea sa te ia acasa si crede ca are armele potrivite pentru a te cuceri: replic de agatat beton! Problema e ca in loc sa pici pe spate, tu te tavalesti pe jos de ras...


1. “Tatal tau a fost hot? … A furat stelele de pe cer si le-a pus in ochii tai!” cu variatiuni pe aeeasi tema: “Tatal tau este terorist, pentru ca a facut o bomba sexy.” Cu replicile astea super-cheesy n-ar putea fi cucerite decat fiicele lui Osama bin Laden care simtindu-se cu musca pe caciula sau, fie, pe burka, ar zice: “Asa e.” Cu noi, romancele, n-ai nicio sansa!

2. “Mi-am pierdut numarul de telefon, poti sa mi-l dai pe al tau?” cu varianta: “Nu-mi gasesc telefonul, poti sa-mi dai un bip?” Nu se stie de ce, unii barbati cred ca numarul de telefon al unei femei este ca un cifru care le desface picioarele. Newsflash: si daca ti-am da numarul de telefon, exista tasta “reject” si chiar si functia “blocheaza numarul”, asa ca nu te obosi sa ne cauti in cartea de telefoane si nici nu insista. Daca asta e cea mai buna replica a ta, mai bine folosesti telefonul sa te joci un “Snake”.

3. “Salut! Numele meu este …. , tine-l minte pentru ca o sa il strigi mai tarziu.” O, Doamne! Un asemenea text e bun doar daca te cheama “Politia” pentru ca atat va dori sa strige o femeie daca nu scapa de tine repede de tot. In istoria agatatului, o fi functionat vreodata replica asta? …Da, asa credeam si eu.

4. “Corpul tau e alcatuit 90% din apa si mie mi-e sete.” Si mie mi-e greata, dar nu-ti scot ochii cu asta! Hai sa o luam asa: pare cumva genul de lucru pe care bunica il poate povesti peste ani si ani nepotilor ei cand vine vorba de cum l-a cunoscut pe bunicul? Daca raspunsul este “nu”, atunci nu spune asta!

5. “Crezi in dragoste la prima vedere sau mai e nevoie sa mai trec inca o data?” Si inca o data, si inca o data, si inca o data… Pana ametesti si ne dai ocazia sa fugim unde vedem cu ochii!


Sursa: www.perfecte.ro

7 comentarii:

  1. o, Doamne ! sunt foarte adevarate si in clipa de fata incearca un tip sa ma agate pe FB cu o replica asemanatoare =))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Replica cu bomba sexy e rasuflata rau,mai ales acum ca l au omorat pe Bin Laden.
    Sunt unii barbati fara pic de imaginatie.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. In acest caz, te rugam pe tine - barbat cu imaginatie -, sa ne prezinti replicile tale de agatat! :P Sau... sunt secrete?

    RăspundețiȘtergere
  4. Lol, Florine, şi io-s curioasă să le aud! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e frumos sa refuzi o fata, apoi doua!
    Asteptam! ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Te a durut cand ai cazut?
    EA: Ce vrei sa spui?
    Eu:Pentru ca esti un inger si ai fata distrusa.:))

    RăspundețiȘtergere