vineri, 23 septembrie 2011

Frumoase, celebre, dar... înşelate!

Jennifer Lopez si Ben Affleck erau aproape casatoriti in momentul in care cantareata a descoperit ca lucrurile nu stateau deloc asa cum credea ea, asa ca a anulat nunta.


Sienna Miller si Jude Law - formau un cuplu fermecator pana in momentul in care Sianna Miller a aflat ca Jude are o aventura cu bona. Actorul si-a cerut scuze publice si acum se pare ca cei doi sunt din nou impreuna.




Fergie si Josh Duhamel - presa a sustinut ca actorul si-ar fi inselat sotia cu o stripteuza.



Dayanara Torres si Marc Anthony - fosta Miss Univers a fost inselata de sotul ei de atunci, Marc Anthony, cu cea care este acum sotia lui, Jennifer Lopez. Cand relatia s-a incheiat, Dayanara a marturisit: "Doar familia mea stie cat de mult am suferit din cauza lui JLO".


Nicole Kidman si Tom Cruise - zvonurile nu au fost niciodata confirmate, dar se pare ca Penelope Cruz ar fi fost una dintre cauzele pentru care Kidman si Cruise au divortat.



Liz Hurley si Hugh Grant – este una dintre infidelitatile care a facut o valva imensa la vremea respectiva, pentru ca  Grant a fost prins facand sex oral cu o prostituata in masina si uite asa, relatia lui de zece ani cu Liz s-a incheiat.



Jennifer Aniston si Brad Pitt – dupa ce ani de zile au fost cuplul de aur de la Hollywood, a aparut un tert imbatabil: Angelina Jolie. Îmi pare rău pentru Jennifer, mi-e mai simpatică decât Angelina Jolie.



Şi bineînţeles că lista nu se termină aici. Aştept completările voastre şi promit să revin cu un nou post pe această temă! :)


Un comentariu: